You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Răzvan Ivașcu

Categorie: Programare Neuro-Lingvistică (NLP)

De ce iubesc NLP-ul? #1

Dacă mi-ai citit povestea pe website, probabil că știi asta deja, perioada la finalul anului 2014, în care am lucrat cu un coach pe o provocare zdravănă din plan personal, a fost una cu o creștere accelerată pentru mine.  Mi-am luat mult mai mult din acel proces decât ce mi-am propus la început. Și în […]

 


 

Împrietenește-te cu emoțiile tale

Nu pot sublinia acest lucru suficient, dar avem nevoie să ne explorăm mai mult latura emoțională. Avem nevoie să ne înțelegem emoțiile, să le acceptăm și să învățăm să le gestionăm.

Așa că fă-ți un serviciu și împrietenește-te cu emoțiile tale!

 


 

Fundamentele NLP: Oamenii au toate resursele necesare

Programarea Neuro-Lingvistică are o bază solidă pe care e construită.Această bază solidă e reprezentată de Fundamentele NLP sau Presupozițiile NLP, un set de asumpții utile sau convenabile, care odată integrate ca și convingeri sau atitudini, potențează tot ceea ce facem, fie că folosim NLP sau nu.

 


 

NLP – Ce este Programarea Neuro-Lingvistică?

Pe scurt, NLP-ul sau Programarea Neuro-Lingvistică este un manual de utilizare pentru mintea umană. În același timp, Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) e și o atitudine. O atitudine de curiozitate, învățare și respect pentru modurile unice ale celorlați de a vedea și a experimenta lumea.