You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Răzvan Ivașcu

Articole și noutăți

Împrietenește-te cu emoțiile tale

Nu pot sublinia acest lucru suficient, dar avem nevoie să ne explorăm mai mult latura emoțională. Avem nevoie să ne înțelegem emoțiile, să le acceptăm și să învățăm să le gestionăm.

Așa că fă-ți un serviciu și împrietenește-te cu emoțiile tale!

 


 

Ce este coachingul și cum te poate ajuta?

Răspunsul la întrebarea „Ce este coachingul?” e simplu și complicat în același timp, pentru că e un domeniu relativ nou și încă nereglementat. Termenul coaching înseamna lucruri diferite pentru diferite persoane, dar, în general, se referă la procesul de a susține și a ghida oamenii să-și rezolve propriile probleme și să-și îmbunătățească performanțele.

 


 

Fundamentele NLP: Oamenii au toate resursele necesare

Programarea Neuro-Lingvistică are o bază solidă pe care e construită.Această bază solidă e reprezentată de Fundamentele NLP sau Presupozițiile NLP, un set de asumpții utile sau convenabile, care odată integrate ca și convingeri sau atitudini, potențează tot ceea ce facem, fie că folosim NLP sau nu.

 


 

NLP – Ce este Programarea Neuro-Lingvistică?

Pe scurt, NLP-ul sau Programarea Neuro-Lingvistică este un manual de utilizare pentru mintea umană. În același timp, Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) e și o atitudine. O atitudine de curiozitate, învățare și respect pentru modurile unice ale celorlați de a vedea și a experimenta lumea.

 


 

3 moduri de ne îmbunătăți somnul

Există nenumărate statistici la nivelul tările dezvoltate care au ajuns la concluzia că majoritatea oamenilor nu dorm suficient. Problema și mai mare e că nici nu suntem conștienți de asta. Există multe cărți, resurse online și ghiduri cuprinzătoarea care abordează subiectul somnului, dar, foarte pe scurt, există 3 modalități foarte simple și practice de ne […]

 


 

Furie

Sinonime pentru furie: mânie, înverșunare, (pop. și fam.) năduf, (pop.) îndrăcire, năbădăi ? (pl.), obidă, oțăreală, oțărâre ?, (reg.) năvârlii (pl.), pandalii (pl.), (înv.) toană, (fig.) turbare. (Un om plin de ~.). Cu atâtea sinonime, pare o emoție importantă pentru noi românii. Vreau să încep această serie cu patru aspecte importante, pe care le voi […]