You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Răzvan Ivașcu

Categorie: Inteligență & agilitate emoțională

Ești în burnout?

Burnout-ul este o problemă din ce în ce mai serioasă și s-a agravat în perioada pandemiei. Fie că ești angajat sau ești antreprenor, vrei să știi cum îl recunoști, care sunt semnele care preced burnout-ul și, mai ales, cum îl poți preveni.

 


 

Ce este stresul și cum îl putem măsura?

Stresul e un subiect din ce în ce mai actual și care poate veni cu un cost semnificativ pentru calitatea vieților noastre, așa că merită să înțelegem ce este stresul, cum îl putem măsura și care sunt câteva dintre metodele pe care fiecare dintre noi le avem la îndemână pentru a-l diminua sau chiar elimina.

 


 

Împrietenește-te cu emoțiile tale

Nu pot sublinia acest lucru suficient, dar avem nevoie să ne explorăm mai mult latura emoțională. Avem nevoie să ne înțelegem emoțiile, să le acceptăm și să învățăm să le gestionăm.

Așa că fă-ți un serviciu și împrietenește-te cu emoțiile tale!

 


 

Furie

Sinonime pentru furie: mânie, înverșunare, (pop. și fam.) năduf, (pop.) îndrăcire, năbădăi ? (pl.), obidă, oțăreală, oțărâre ?, (reg.) năvârlii (pl.), pandalii (pl.), (înv.) toană, (fig.) turbare. (Un om plin de ~.). Cu atâtea sinonime, pare o emoție importantă pentru noi românii. Vreau să încep această serie cu patru aspecte importante, pe care le voi […]