You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Răzvan Ivașcu

You+ NLP

 

Schimbă paradigma, fă din provocări, puncte de creștere și atinge-ți obiectivele profesionale, cu ușurință


Oprah Winfrey, Tony Robbins, Bill Gates, Barack Obama, Richard Branson, Bill Clinton, Tony Blair și J.K. Rowling sunt câțiva dintre oamenii cunoscuți, care folosesc NLP în plan profesional și care au ajuns în vârful profesiei lor.

Crezi că e o întâmplare? Eu nu! Pentru că Programarea Neuro-Lingvistică funcționează și livrează rezultate.

 
 

Te regăsești într-una sau mai multe dintre situațiile de mai jos?


 

Ai obiective mari și atingerea lor ar face o diferență majoră în viața ta profesională, dar nu știi de ce nu reușești să le atingi oricât de detaliate ar fi planurile care trebuie să ducă acolo?

Sau, poate că funcționezi într-un mod total diferit și nu obișnuiești să-ți setezi obiective, ceea ce înseamnă că ratezi oportunități.

Într-o lume în care schimbările sunt din ce în ce mai dese și din ce în ce mai mari, modul în care răspundem la ele face toată diferența între o viață echilibrată sau una cu mult stres.

Cu toții avem momente când suntem super motivați, și facem lucruri cu ușurință, și momente când ne vine greu să acționăm. Ar fi valoros să descoperi și să înțelegi sursele motivației tale, în context profesional?

Reușești să te conectezi și să comunici eficient cu o parte din oamenii cu care interacționezi, însă nu funcționează la fel de bine cu toate tipologiile umane, iar asta vine cu rezultate mixte?

 

Să fii "at your best" atunci când ai cel mai mult nevoie (o prezentare importantă, un interviu,...) e ideal. Vestea bună e că există tehnici practice din NLP cu care poți să faci asta.Înscrie-te în program, transformă-ți mindsetul
și accesează-ți puterea personală, prin utilizarea NLP-ului


Vreau să vorbim despre program

Răzvan Ivașcu - Trainer de Programare Neuro-Lingvistică & Performance Coach

Răzvan Ivașcu

Trainer de Programare Neuro-Lingvistică & Performance Coach
Ghidul tău În You+ NLP

Răzvan Ivașcu

M-am îndrăgostit iremediabil de Programarea Neuro-Lingvistică în 2015, după ce am absolvit primul nivel de certificare, cel de Practician în NLP. Spun asta pentru că am reușit să schimb lucruri la mine, pe care nu mă gândeam că le voi putea schimba vreodată.

De la probleme mari de comunicare și relaționare, la teama de a vorbi în public, relația complicată cu obiectivele și cu propriile emoții sau trecerea de la mindsetul de angajat la cel de antreprenor.

La fiecare provocare, am avut norocul de a avea informații și tehnici din NLP care să mă susțină să o depășesc.

Și vreau să poți și tu!

Detaliile programului

Planul tău pentru rezultate în  You+ NLP 

Module cu durata
de 6 luni

Vom avea o sesiune în fiecare lună, deci 6 sesiuni per modul. Fiecare sesiune va dura aproximativ 2.5-3 ore. În plus, vom avea teme de lucru/acțiune și comunicare constantă între sesiuni.

Întâlniri față în față,
în Cluj-Napoca

Prefer experiențele de învățare față în față și pentru moment e singura variantă pentru acest program. Ne vom întâlni într-una din locațiile Regus din Cluj-Napoca.

Grupe de
12 profesioniști

Pentru o experiență bună pentru toată lumea, am limitat dimensiunea unei grupe la 12 persoane. În felul acesta mă pot asigura că toată lumea își ia valoare din program.

Aplici NLP și obții rezultate consistente
În primul modul, vom avea subiecte din NLP cu aplicabilitate practică în context de obiective, comunicare, motivație, controlul stărilor sau reziliența / managementul stresului.


 

În cadrul sesiunilor vom îmbina trainingul cu elemente de facilitare, mastermind sau coaching de grup. În plus, vei face parte dintr-o comunitate de oameni de business ca și tine și vom facilita networking-ul în cadrul propriului grup și al comunității mai mari.


Vreau să vorbim despre program

 
 
Testimoniale

Ce spun câțiva dintre clienții mei, din alte programe

 

Investiția ta

1200 RON pentru un modul de 6 luni (200 RON / sesiune)
Preț promoțional pentru prima ediție


Investița de timp e de minim 3 ore pe lună. Astea înseamnă prezența la fiecare sesiune, plus timpul alocat temelor de acțiune dintre sesiuni.

Înscrie-te aici


Completează formularul și te voi contacta telefonic în maxim 24 de ore, pentru o scurtă discuție.

Pe 9 aprilie, de la 19:00 la 19:45, organizez o întâlnire online,
în care prezint programul și în care poți să-mi pui întrebări despre el.

?>