You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Răzvan Ivașcu

Algoritmul comunicării eficiente

Trăim într-o lume care se schimbă într-un ritm alert, cu multe incertitudini și unde o comunicare clară și eficientă e diferența care poate face diferența. Alege să faci ceva pentru tine și hai să îmbunătățești modul în care comunici pentru tot restul vieții.

Pentru că „mesajul trimis nu e întotdeauna mesajul primit” (Virginia Satir), hai să explorăm împreună secretele comunicării eficiente, într-o experiență intensivă, care te va face să vezi comunicarea cu alți ochi, te va provoca și va genera schimbări profunde și de durată în felul în care relaționezi cu cei din jur.


Dacă ți-ar fi de folos să

  • colaborezi eficient cu diferitele tipuri de oameni cu care interacționezi;
  • îți adaptezi nivelul limbajului astfel încât să poți vorbi pe limba oricui;
  • fii bun(ă) la rezolvarea conflictelor interumane, în orice context;
  • îți îndeplinești obiectivele care implică oameni mai repede și cu un consum de energie mai scăzut;
  • îți îndeplinești obiectivele care implică oameni mai repede și cu un consum de energie mai scăzut;
  • știi să folosești cuvintele și limbajul, atât cel verbal și mai ales cel non-verbal, în mod conștient, oricând ai nevoie de ele;
  • construiești rapid conexiuni și relații noi și mai ales să le menții și să le îmbunătățești pe cele pe care le ai deja;
  • și în esență să comunici eficient?

Dă-mi un semn și hai să povestim cum te poate ajuta acest training!

Ce vom face concret?

Întâi de toate, o introducere consistentă în Programare Neuro-Lingvistică și a ceea ce functionează în NLP, în contextul comunicării. Apoi:

? S-ar putea să nu fii conștient de asta încă, dar ai o preferință pentru felul în care-ți vorbesc ceilați și pentru limbajul pe care ei îl folosesc.Există oameni care vorbesc „pe limba ta” și oameni care îți par „de pe altă planetă”, nu-i așa? ?Și, bineînțeles, nu ești singurul. Toată lumea are o anumită preferință.Vei învăța să o descoperi pe a ta, apoi pe a celor din jur și mai mult, vei învăța să te folosești de asta, cu integritate, astfel încât ceea ce comunici celorlați să fie ascultat și înțeles.

? Vom învăța cum ne putem folosi de comunicare pentru a potența modul în care învățam;

? + un segment surpriză care te va face să te simți și precum un magician.Vom avea demo-uri pentru fiecare tehnică și vom practica împreună tot ceea ce învățăm.
Ce nu este acest training

Nu este un training motivațional care-și pierde efectul in 2-3 zile. Vei lua acasă informații și tehnici concrete, aplicabile în viața reală, testate și folosite cu succes de către o mulțime de oameni din domeniul NLP și cu care vei putea să schimbi ce nu funcționează acum în viața ta, în contextul relațiilor și al comunicării.


Trainer: Răzvan Ivașcu
Trainer NLP certificat de către American Board of Neuro-Linguistic Programming (ABNLP)
Performance Coach
Master Practitioner în Time Line Therapy™ și Hipnoză.

Atunci când sunt în afara sălii de training, practic coaching-ul cu scopul creșterii performanței clienților mei, citesc, alerg, călătoresc, și de ceva vreme încoace, practic arta de a mă pune în situații inconfortabile.


Detalii și înscrieri

Locul se rezervă prin plata unui avans.Înainte de a te înscrie vreau să mă asigur că acest training e valoros pentru tine. Contactează-mă direct prin formularul de mai jos sau sună-mă la numărul de telefon 0745 012 715 și pornim de acolo.