You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Răzvan Ivașcu

Business+ NLP

 

Programul NLP care te ajută să îți depășești rapid provocările
și să îți atingi mai ușor obiectivele de business


Oprah Winfrey, Tony Robbins, Bill Gates, Barack Obama, Richard Branson, Bill Clinton, Tony Blair și J.K. Rowling sunt câțiva dintre oamenii cunoscuți, care folosesc NLP în plan profesional și care au ajuns în vârful profesiei lor.

Crezi că e o întâmplare? Eu nu! Pentru că Programarea Neuro-Lingvistică funcționează și livrează rezultate.

 
 

Antreprenoriatul are multe beneficii,
însă vine la pachet și cu multe provocări


 

Incertitudine și stres cauzate de diverși factori, de la contextul economic în continuă schimbare, la modificările fiscale făcute de pe o zi pe cealaltă sau pur și simplu, o lipsă de strategie pentru acel moment din business, pot cauza în timp probleme complexe.

Ai obiective mari și atingerea lor ar face o diferență majoră în business-ul tău, dar nu știi de ce nu reușești să le atingi oricât de detaliate ar fi planurile care trebuie să ducă acolo? Poate funcționezi într-un mod total diferit și nu obișnuiești să-ți setezi obiective, ceea ce înseamnă că ratezi oportunități.

Sau poate că ești în situația în care simți că haosul fazei de startup nu se mai termină, iar business-ul tău nu generează un profit care să-ți îți asigure stabilitatea financiară.

Îți pierzi timpul și banii pe strategii de creștere care ar trebui să functioneaze, în teorie, dar nu funcționează pentru tine și business-ul tău?

Reușești să te conectezi și să comunici eficient cu o parte din oamenii cu care interacționezi, însă nu funcționează la fel de bine cu toate tipologiile umane, iar asta vine cu rezultate mixte?

Oamenii de afaceri pe care îi admirăm reușesc să fie în cea bună formă fizică și mintală atunci când au nevoie. Ți-ar fi de folos o strategie simplă, prin care să te pregătești în avans și să poți accesa stări cu resurse atunci contează pentru business-ul tău?Înscrie-te în program și transformă-ți mindsetul
într-unul de "problem-solver", prin utilizarea NLP-ului


Vreau să vorbim despre program

Răzvan Ivașcu - Trainer de Programare Neuro-Lingvistică & Performance Coach

Răzvan Ivașcu

Trainer de Programare Neuro-Lingvistică & Performance Coach
Ghidul tău În Business+ NLP

Răzvan Ivașcu

M-am îndrăgostit iremediabil de Programarea Neuro-Lingvistică în 2015, după ce am absolvit primul nivel de certificare, cel de Practician în NLP. Spun asta pentru că am reușit să schimb lucruri la mine, pe care nu mă gândeam că le voi putea schimba vreodată.

De la probleme mari de comunicare și relaționare, la teama de a vorbi în public, relația complicată cu obiectivele și cu propriile emoții sau trecerea de la mindsetul de angajat la cel de antreprenor.

La fiecare provocare, am avut norocul de a avea informații și tehnici din NLP care să mă susțină să o depășesc.

Și vreau să reușești și tu!

Detaliile programului

Planul tău pentru rezultate în  Business+ NLP 

Module cu durata
de 6 luni

Vom avea o sesiune în fiecare lună, deci 6 sesiuni per modul. Fiecare sesiune va dura aproximativ 2.5-3 ore. În plus, vom avea teme de lucru/acțiune și comunicare constantă între sesiuni.

Întâlniri față în față,
în Cluj-Napoca

Prefer experiențele de învățare față în față și pentru moment e singura variantă pentru acest program. Ne vom întâlni într-una din locațiile Regus din Cluj-Napoca.

Grupe de
12 antreprenori

Pentru o experiență bună pentru toată lumea, am limitat dimensiunea unei grupe la 12 persoane. În felul acesta mă pot asigura că toată lumea își ia valoare din program.

Aplici NLP și obții rezultate consistente în business
În primul modul, vom avea subiecte din NLP cu aplicabilitate practică în context de obiective, comunicare, motivație, controlul stărilor sau, opțional, managementul stresului.


 

În cadrul sesiunilor vom îmbina trainingul cu elemente de facilitare, mastermind sau coaching de grup. În plus, vei face parte dintr-o comunitate de oameni de business ca și tine și vom facilita networking-ul în cadrul propriului grup și al comunității mai mari.


Vreau să vorbim despre program

 

Investiția ta

1200 RON / modul (6 sesiuni)
Preț promoțional pentru primele 2 ediții


Investița de timp e de minim 3 ore pe lună. Astea înseamnă prezența la fiecare sesiune, plus timpul alocat temelor de acțiune dintre sesiuni.

Înscrie-te pe lista de așteptare


Prima ediție e sold out. Înscrie-te mai jos pe lista de așteptare pentru ediția a 2-a (primul venit, primul servit).


Completează formularul și te voi contacta telefonic
în cel mai scurt timp pentru o scurtă discuție.